Dagens matcher! Vil du også bli med oss rundt og gå kamper o…


Dagens matcher! Vil du også bli med oss rundt og gå kamper og ha det moro!? Si ifra på trening!☆ Fight Zone hos Nak Muay ☆

Simon gikk to kamper i dag og bestod kravet i diplomklassen i begge kampene. Kjempegode prestasjoner av Simon! En skikkelig kriger!

Wilhelm møtte en fighter som var mye tyngre og høyere og sånn sett en utfordrende motstander. Wilhelm klarte seg veldig bra og dominerte store deler av kampen. Bestått med glans!

Philip møtte en fighter fra Stavanger som veide 10 kg mer og som var et hode høyere. Motstanderen utnyttet vekt- og rekkeviddefordelen til det fulle og ble sånn sett en vanskelig motstander for Philip. Allikevel viste Philip at han har utviklet seg veldig siden forrige kamp. Gode kombinasjoner og flotte kontringer! Selv om det ble et poengtap – gratulerer med sterk kamp!

Marie – et levende svar på hva en kriger er! For en utvikling Marie har hatt siste året. I dag var motstanderen mye høyere og god i clinch. Motstanderen var ikke interessert i å trade slag og det ble mye clinch. Til tross for det bet ikke teknikkene på Marie, som kjempet som en løve i 3 runder. Poengtap, men nok en god kamp! Gratulerer, Marie!

Vi som coacher er kjempestolte over Berskerkerne som kjempa i ringen i dag! Dere er en rå gjeng ???

OOOUUUZZZ!!!!!


Source

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
 
%d bloggere liker dette: