☆☆☆ Larvik Cave Battle 1 ☆☆☆ Så utrolig moro Berserk har ha…


☆☆☆ Larvik Cave Battle 1 ☆☆☆

Så utrolig moro Berserk har hatt det i dag! Vi tar av oss hatten for kjempefine prestasjoner fra ALLE som var oppe i ringen ?

Adrian (7) er første mini-berserker som noen gang har gått kamp utenfor vårt eget lokale. I dag møtte han Simon på 11 år! Simon var med på å gjøre dette til en god opplevelse for Adrian ?

Alle «smågutta» våre (Jørgen, Simon og Wilhelm) gjorde det kjempebra i sine kamper og høstet masse ros fra tilskuere i etterkant. Gjengen imponerer hver gang og i dag var intet unntak ☺

Philip må roses massivt for kampen han gikk. Aldri trent eller hørt om Light Contact før. Lærte reglene under oppvarming, faktisk. Leverte en prestasjon utover hva noen av oss forventa! Vi er mindblown!!!

Niko var hjelper i K-1 Gullmerke mot Larviks thaicoach, Ken-Erik! Kampen ble ansett som stevnets beste kamp, med solide trøkker fra begge sider!

Mikael var også hjelper i K-1, gullmerke og møtte en av Larviks bedre fightere i sin vektklasse! Kampen ble suveren, og «Iron-Mike» hadde ingen problem med å styre fighten!!

Marie bestod sølvmerket sitt med glans og kunne egentlig tatt gullmerket i samme kamp.

Danny herja i sin kamp og tok et velfortjent gullmerke. Endelig kom Danny seg gjennom et gullmerke uten sykehusbesøk!

Thorer!!! Klubbens eldste innehaver av et K-1-merke! Fytti katta for en sprek fighter! Var aldri noe tvil om han bestod eller ikke. Vi er kjempeimponerte ???

Alle de andre berserkerne som var oppe i ringen, enten i form av sparringskamper eller merker, leverte solide prestasjoner! Magnus, Kha og «store-Adrian» gjorde det veldig bra i sine sparringkamper!!! Det har kort og godt vært en stor dag for klubben ?

Takk til tommygun som hjalp til med coaching i dag. Snart er du tilbake i ringen selv, champ ??

Stor takk til Larvik for et supert stevne. Mer av dette! Retter en spesielt stor takk til Ken-Erik for god oppfølging i planleggingsfasen og ikke minst under gjennomføringa!

Tusen takk til alle dere som ble med for å støtte klubben i dag.

Sammen er vi Berserk!!!

OOOUUUZZZ!!!


Source

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
 
%d bloggere liker dette: