☆☆☆ Nordic Open 2016 København ☆☆☆ Marie SØLV Mikael SØLV…

☆☆☆ Nordic Open 2016 København ☆☆☆

Marie SØLV

Mikael SØLV

Thomas SØLV

For et forrykende mesterskap for Berserk dette har vært!

Marie åpna showet og gikk en kjempegod match mot en tøff jente fra Chin-gu Full Contact. Kampen endte uavgjort, men dommerne måtte utrope en vinner. Da ble det hjemmefighteren. Uansett et stort steg opp for Marie!

Mikael gikk innledende kamp mot en tøff danske med mange kampers erfaring. Mikael treffer han godt to ganger; den andre så godt at det ble en KO-seier. I finalen leder han helt til det står igjen 30 sekunder av kampen. Motstanderen klarer å prikke inn noen siste poeng som gjorde at Mikael tapte med et par poeng. Utrolig surt, men samtidig en ekstremt stor prestasjon av Mikael.

Thomas åpna mot en av Finlands beste K-1-fightere med over 30 kampers erfaring. Det ble en helt ekstremt rå fight der Thomas kjører i høygir til siste sekund. De siste 30 sekundene av kampen tipper kampen i Thomas sin favør og Thomas vinner 3-0. I finalen møter han den kjemperutinerte Lopez fra Frontline i Oslo. Kampen ble et fyrverkeri og endte med poengtap fra Thomas. Thomas har møtt noen av de beste i K-1 denne gangen og VIRKELIG satt seg på kartet.

PS: Thomas vant 3-0 over finnen som skal representere Finland i EM i K-1 om en måned! Thomas skulle vært der han også, for å si det mildt..

Vi takker for oss for denne gang. Neste helg er det på’n igjen i Oslo og Scandinavian Open ?

OOOUUUZZZ!!!


Source

Replies for “☆☆☆ Nordic Open 2016 København ☆☆☆ Marie SØLV Mikael SØLV…”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
 
%d bloggere liker dette: